Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chcielibyście zobaczyć lub zmienić w Hearthstone?

Jessu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Wy chcielibyście dodać do Hearthstone'a?  Może myślicie, że gra wymaga zmian?

Osobiście zawsze chciałem ujrzeć tryb kooperacji. Możliwość obserwowania rozgrywek znajomych też byłaby ciekawą opcją.

Zapraszam do dyskusji. :)

Yykfu5r.png

Opublikowano

1. Armor Cap, control warrior to op ścierwo. Albo dodadzą armor cap albo niech pozwolą na overhealing.

2. Leeroy za 5 many.

Co do coopa to chodzi ci o 2HG z MTG? Jeżeli tak to może być.

Opublikowano

1. Armor Cap, control warrior to op ścierwo. Albo dodadzą armor cap albo niech pozwolą na overhealing.

2. Leeroy za 5 many.

Co do coopa to chodzi ci o 2HG z MTG? Jeżeli tak to może być.

Nie grałem w MTG, ale trochę czytałem o 2HG, tak, myślałem o czymś podobnym. Jeśli chodzi o control warriora, to uważam, że w tej chwili nie jest jakoś przesadnie mocny.

Yykfu5r.png

Opublikowano

1.Możliwość wykonywania ruchów w turze przeciwnika

2.Ogarnięte AI

3.Więcej kart !!!

Myślę, że kart na dzień dzisiejszy wystarczy, jeszcze Klątwa Naxxramas się nie skończyła. ;)

Yykfu5r.png

Opublikowano

1.Możliwość wykonywania ruchów w turze przeciwnika

Czy ja wiem... karcianki to gry turowe. Na tym to polega.

Opublikowano

Myślę, że kart na dzień dzisiejszy wystarczy, jeszcze Klątwa Naxxramas się nie skończyła. ;)

30 kart po takim czasie przerwy !? To nie jest duża ilość.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

30 kart po takim czasie przerwy !? To nie jest duża ilość.

Dodanie większej ilości kart mogłoby odrzucić nowych graczy. Zakup całej Klątwy Naxxramas to spory wydatek.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Dodanie większej ilości kart mogłoby odrzucić nowych graczy. Zakup całej Klątwy Naxxramas to spory wydatek.

czyli raz na rok blizzard ma dodawać 50 kart żeby gracze się nie bali dużej kombinacji kart ?

1330007971-U359964.png

Opublikowano

czyli raz na rok blizzard ma dodawać 50 kart żeby gracze się nie bali dużej kombinacji kart ?

Nie, chodziło mi raczej o to, że nowe karty będą dodawne w dodatkach. Pierwszy dodatek sporo kosztuje, jeśli kolejne będą takim wydatkiem to mogłoby to odrzucić nowych graczy.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Nie, chodziło mi raczej o to, że nowe karty będą dodawne w dodatkach. Pierwszy dodatek sporo kosztuje, jeśli kolejne będą takim wydatkiem to mogłoby to odrzucić nowych graczy.

Rozumiem to ale może się zaraz okazać że hearthstone jedyne co ma do zaoferowania to logo blizzarda.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Rozumiem to ale może się zaraz okazać że hearthstone jedyne co ma do zaoferowania to logo blizzarda.

Bez przesady, duży odstęp czasowy między dodatkami jak dla mnie jest plusem. Meta i tak jest różnorodna, moim zdaniem nie ma na co narzekać. ;)

Yykfu5r.png

Opublikowano

Bez przesady, duży odstęp czasowy między dodatkami jak dla mnie jest plusem. Meta i tak jest różnorodna, moim zdaniem nie ma na co narzekać. ;)

Może mam takie krzywe spojrzenie przez to że gram w magic the gathering gdzie dodatek jest raz na 3 miesiące i jest w nich conajmniej 150 nowych kart i meta może się diametralnie zmienić przez jedną kartę.

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Może mam takie krzywe spojrzenie przez to że gram w magic the gathering gdzie dodatek jest raz na 3 miesiące i jest w nich conajmniej 150 nowych kart i meta może się diametralnie zmienić przez jedną kartę.

Nie grałem w MTG i nie wiem jak tam jest z kartami, ale w Hearthstone niektóre są bardzo drogie, więc gdyby meta zmieniała się szybko, to tylko najstarsi wyjadacze mogliby sobie pozwolić na "bycie w mecie". ;)

Moim zdaniem na tę chwilę ilość i różnorodność kart w HSie jest ok.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Karty, aby były łatwiejsze do zdobycia. Bo trzeba być wyjadaczek, aby zrobić3-4 porządne decki.

wystarczy ogarniać areny i nie ma problemu ze zdobyciem kart

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Karty, aby były łatwiejsze do zdobycia. Bo trzeba być wyjadaczek, aby zrobić3-4 porządne decki.

Ja miesiąc temu zrobiłem nowe konto, przez ten miesiąc zrobiłem control shamana, token druida, porządnego zoolocka i Huntera. Wszystko zależy tak naprawdę od tego jak ktoś gra areny i czy je w ogóle gra.

f8U07UQ.png

Opublikowano

Ja miesiąc temu zrobiłem nowe konto, przez ten miesiąc zrobiłem control shamana, token druida, porządnego zoolocka i Huntera. Wszystko zależy tak naprawdę od tego jak ktoś gra areny i czy je w ogóle gra.

Szczęście do zadań też się przydaje ;). Ostatnio trafiłem trzy razy z rzędu te za 60 golda :P.

Yykfu5r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...